Iedere week de nieuwste aanbiedingen
Vliegreizen
Accommodatie
Vervoer
Last-Minutes
Weekendtrips
Zonvakanties
Wintervakanties
Watervakanties
Actieve Vakanties
Jongeren Reizen
Singles Reizen
Vakantieparken
Financiering
Verzekeringen
Reisboeken
Nieuws & Info

Up to 80% Discounts
and Free Vacations with

Coastal Vacations, low cost vacations, a simple, proven, home-based business system. Be part of this $4.9 trillion-dollar-a-year travel industry, our product is in high demand.

Iedere week de nieuwste aanbiedingen Printer instellen op 'liggend formaat'
home bookmarks email print

DISCLAIMER | OVERZICHT

 
 
Opera House Sydney Monument Valley Arches Mount rushmore Ayers Rock
VLIEGEN HOTELS AUTOHUUR LAST-MINUTES AVONTUUR KAMPEREN WIJS OP REIS HOTELBON DISNEY ECARDS
   
VAKANTIEPARKEN

KLIK HIER

Landal GreenParks Genieten van de rust en ruimte van Landal GreenParks. Lekker ontspannen aan de kust of in het bos, op de heide of in de bergen. Landal GreenParks heeft het allemaal.

Onze ruim 50 bungalowparken en 6 campings zijn gelegen in prachtige natuurgebieden van België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië.

Schitterende parken met comfortabele, veelal vrijstaande bungalows of luxe villa’s met whirpool, sauna en/of solarium. Soms met een groot aantal faciliteiten, soms met beperktere voorzieningen. In ieder geval is er altijd de ruimte, rust en persoonlijke aandacht die kenmerkend zijn voor Landal GreenParks.

KLIK HIER

Al meer dan 30 jaar is Center Parcs marktleider op het gebied van korte vakanties in ruim opgezette parken in de natuur.

Center Parcs biedt een uniek concept in de recreatiesector met faciliteiten van het allerhoogste niveau. De basis is een comfortabele cottage midden in het groen, een breed aanbod van sport- en recreatie- mogelijkheden, shops, cafés en restaurants maar vooral ook de vriendelijke en behulpzame service van de medewerkers. En dit alles 'het hele jaar door', dus in een klimaatonafhankelijke omgeving. De kwaliteit van de parken is voor de sector in alle opzichten toonaangevend.

La Casita

KLIK HIER

La Casita Vakantiehuizen
La Casita verhuurt landelijk gelegen vakantiehuizen in het uiterste zuiden van Spanje. Wie afwisseling zoekt van zijn druk bestaan, zal het bij La Casita naar zijn zin hebben.

Geen bungalowpark of villawijk
De huizen liggen niet in een bungalowpark of villawijk, maar in het rustige achterland van de Costa del Sol op een steenworp van strand, steden met moorse cultuur en vele golfbanen. De huizen van La Casita zijn van oorsprong familie- en weekendhuizen die als gezamenlijk kenmerk rust, ruimte en privacy hebben. Elk huis heeft een eigen privé zwembad. Het vliegveld Malaga en het strand liggen op maximaal 30 minuten rijden van elk huis.

Golfers’ paradijs
Meer dan 30(!) golfbanen liggen in de directe omgeving van de huizen van La Casita. Een compleet pakket van golfarrangementen, autohuur en verzekeringen kan worden geboekt.

KLIK HIER

Aan Zee "gezellige vakantiehuizen" is één van de snelstgroeiende bedrijven in het toerisme. Het bedrijf richt zich op de bemiddeling in de verhuur van vakantiehuizen aan de gehele Nederlandse kust.

De meeste huizen zijn van particulieren en hebben daardoor een eigen stijl en charme. Er wordt gebruik gemaakt van een overzichtelijke en duidelijke website, waarop de klanten direct uit beschikbaarheid kunnen boeken.

Aan Zee is inmiddels uitgegroeid tot dé aanbieder van comfortabele vakantiehuizen aan de hele Nederlandse kust. Aan Zee werkt vanuit Bergen Noord-Holland. Aan Zee agenten zijn er in Vlissingen, Noordwijk en op Texel.

RoomPot

KLIK HIER  

Roompot Vakanties heeft met meer dan 50 campings en bungalowparken het grootste aanbod in heel Nederland.

Het unieke van de parken is dat ze allemaal een zeer uiteenlopend, eigen karakter hebben.

Het allernieuwste park is bungalowpark en camping De Katjeskelder in Oosterhout. Het park ligt midden op 'De Vrachelse Heide' in één van de mooiste streken van West-Brabant, dichtbij de Efteling (25km), het Land van Ooit (30km) en safaripark De Beekse Bergen (35km).

Het bungalowassortiment bestaat uit diverse luxe geschakelde en vrijstaande bungalows en (familie)villa’s voor 4 t/m 24 personen. Het kampeerassortiment bestaat uit luxe kampeerplaatsen tot 100m², comfortabele vakantietenten, volledig ingerichte stacaravans en chalets.

Perfect Villa

KLIK HIER

Perfectvilla verhuurt een groot aantal vakantiehuizen en groepsaccommodaties door geheel Europa.

Het aanbod is geschikt voor elk budget!

De bezoekers kunnen 24 uur per dag via de real-time database kijken welke huizen nog vrij zijn in de door hen gewenste periode, een te besteden bedrag opgeven, en ook direct online boeken.


Bijgewerkt op: 9 March, 2012 20:48 Internet Services - ©1993-2012